Monday, February 13, 2012

AGEN DROPSHIP


ASSALAMUALAIKUM,,,,,




Anda SERIOUS nak menjadi agen dropship kami??
..modal hanya RM25 seumur hidup..tak perlu simpan stok, kami yg uruskan penghantaran utk customer anda...

* untung bersih sehingga 10-30% utk setiap produk..anda mampu menjana RM200-2000 sebulan jika anda rajin.


Jika berminat sila emailkan kepada  hotzcottonhouse@yahoo.com

FIND ME ON FB :


sila email : hotzcottonhouse@yahoo.com
sms: 013-3373837

23 comments:

  1. Nak register kat mana ye..agen dropship tu.

    ReplyDelete
  2. salam, dear if nk beli borong cm ne? u email kt i ok.. thks

    hfiyaryyanziqri@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. saya minat..email saya raudah851@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. minat...email syuzaine@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. as'kum... sy berminat... emailkan detail kat lynn_cnaa@yahoo.com.my. TQ

    ReplyDelete
  6. Oh my,,,i didn't know that sis semua comment kat sini,,but no worries,,for those yang nak jadi agen kami,,straight away pm me on our page,,atau boleh email nana di hotzcottonhouse@yahoo.com,, mudah kan,, :)

    ReplyDelete
  7. minat...mcm mne ye?email somebodymarketing.services@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum.. sya bminat blh tak email kat faezah_42652@y.c

    ReplyDelete
  9. salam...masih lg mencari agen dropship ke?

    ReplyDelete
  10. Salam admin...

    Memang sesuai sangat untuk memulakan niaga online. Masa yang fleksibel serta menggunakan media sosial dan blog seperti tema blogger percuma ini boleh membantu melancarkan promosi dan jualan.

    Selamat berniaga semua..:-) Thks admin.

    ReplyDelete
  11. berminat menjadi dropship
    email:babyana1984@gmail.com

    ReplyDelete
  12. nana dah pm semua ye,, tq,,

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum..mohon emelkan saya maklumat lanjut untuk jadi agent ke
    foo_art3010@yahoo.com
    TQ

    ReplyDelete
  14. slalm..mohom emel macm mane nak jd ejen dropship

    najihah_nnmn@yahoo.com
    tqvm :)

    ReplyDelete
  15. salam.mohon email juga pada saya bagaimana nak jadi agen dropship.mazwana84@yahoo.com

    ReplyDelete
  16. Assalam..email kt sy cr nk jd egen dropship tu,tq..
    noreenzulkifli@gmail.com

    ReplyDelete
  17. Sy pn bminat sgt nk jd agen dropship...blh email detail ke alyasznadia@gmail.com
    TQ dear....

    ReplyDelete
  18. Sy pn bminat sgt nk jd agen dropship...blh email detail ke agendroship87@gmail.com
    TQ dear....

    ReplyDelete
  19. Sy pn bminat sgt nk jd agen dropship...blh email detail ke agendropship87@gmail.com
    TQ dear....

    ReplyDelete
  20. Boleh email katalog n syarat ke ndma84@gmail.com

    ReplyDelete
  21. Sy berminat, blh emel? hasanah.zain@gmail.com

    ReplyDelete
  22. Berminat utk mnjd agent dropship stylistacollection@gmail.com

    ReplyDelete